NIS-2 Scan

Wat is een NIS-2 Scan?

Als bedrijf is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de NIS-2 Directive, ook wel bekend als NIB2 richtlijn als deze op u van toepassing is. Deze wetgeving is gericht op versterking van de cyber security van digitale netwerken en informatiesystemen, met name in kritieke infrastructuursectoren en de leveranciers daarvan.

Om ervoor te zorgen dat u aan de wetgeving voldoet, raden wij u aan om een NIB-2 scan uit te voeren. Tijdens deze audit zullen onze experts uw digitale netwerken en informatiesystemen grondig onderzoeken en u begeleiden bij het identificeren van de belangrijkste risico's en de implementatie van passende beveiligingsmaatregelen. Met onze aanpak is wordt het digitaal beveiligen van uw organisatie tegen criminelen niet alleen eenvoudiger en effectiever, uw kunt bij mogelijk calamiteiten goed uitleggen hoe uw organisatie “passend en afdoende” is beveiligd.

Risicoanalyse

Identificatie van kritieke infrastructuur, applicaites en systemen die van groot belang zijn voor de continuïteit van uw bedrijf en de samenleving.

Ketenrisicoanalyse

U ben zo veilig als de organisaties die uw digitale kroonjuwelen behandelen en uw organisaties digitaal beveiligen. Onderdeel van de NIS-2 scan is ook een review van uw leveranciers ecosysteem.

Implementatie van beveiligingsmaatregelen

Passende en proactieve beveiligingsmaatregelen implementeren om uw digitale netwerken en informatiesystemen te beschermen tegen cyberaanvallen.

Incident management

Stellen van incident management plan en maak duidelijke procedures voor het detecteren, melden en opvolgen van incidenten.

Opleiding en bewustwording

Medewerkers bewust maken van de cyberdreigingen en de rol die zij spelen in de bescherming van uw bedrijf tegen cyberaanvallen.

bewezen PLTFRM Cybersecurity aanpak

Het NIS-2 assessment is gebaseerd op de bewezen PLTFRM Cybersecurity aanpak en op de ISO27001 en NEN7510 richtlijnen. Met een standaard aanpak krijgt u voorspelbare kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Door op het assessment op wereldwijd geaccepteerde richtlijnen te baseren is het eenvoudig om aan te tonen dat de organisatie afdoende en passend is beveiligd. Na afloop van de scan zullen wij u een gedetailleerd rapport aanbieden waarin de bevindingen en aanbevelingen worden beschreven. Dit rapport zal u helpen om de beveiliging van uw bedrijf verder te versterken en te voldoen aan de NIS-2 Directive.

Over NIS-2.nl

0 +
Samenwerkende security experts
0 +
Uitgevoerde audits

Doe de NIS-2 Scan

Als u interesse heeft in een NIS-2 scan, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn meer dan bereid om uw specifieke behoeften te bespreken en een op maat gemaakt audit plan voor u te ontwikkelen. Laten we samen werken aan de versterking van de cyberveiligheid van uw bedrijf en onze samenleving.

Krijg toegang tot onze
White Paper!

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis onze White Paper!