NIS-2 webinar voor Gemeenten en overheden

Onlangs hadden we Rob Mellegers, CISO van de Gemeente Eindhoven, en Lars de Jong, NIS-2 specialist, te gast in ons webinar over NIS-2 voor gemeenten en overheden. Tijdens het informatieve gesprek deelden Rob en Lars hun inzichten over de NIS-2 richtlijn en bespraken ze de cruciale stappen die nu ondernomen moeten worden door gemeenten en overheidsinstanties. Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen was er een hoop nieuws te delen, inclusief interessante praktische adviezen.

Hoogtepunten van het Webinar:

– Inzicht in de NIS-2 regelgeving: Rob Mellegers benadrukte het aantal dagelijkse pogingen tot cyberaanvallen op de Gemeente Eindhoven en verduidelijkte hoe cruciaal goede voorbereiding op NIS-2 is om dergelijke aanvallen te voorkomen.

– Praktische richtlijnen: Lars de Jong deelde zijn expertise over het belang van risicobeheer als sleutel tot compliance met de NIS-2 richtlijnen en de proactieve stappen die organisaties nu al kunnen zetten.

– Best practices: Uitgebreide informatie en inzichten over de methoden en strategieën die de Gemeente Eindhoven gebruikt om hun cyberweerbaarheid te versterken.

Heb je het webinar gemist? Je kunt de volledige opname terugkijken via https://nis-2.webinargeek.com/nis-2-voor-gemeenten-1.

Voor vragen of behoefte aan meer informatie, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Krijg toegang tot onze
White Paper!

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis onze White Paper!